Phoenix Copenhagen gavekort
DANSK / ENGLISH / NORSK
Pin it

Köp ett presentkort på en härlig hotellvistelse i hjärtat av Köpenhamn

Med ett presentkort på en hotellvistelse i hjärtat av Köpenhamn kan du glädja någon du håller kär, en god vän eller kollega. Presentkortet kan användas på ett av våra 11 vackra och personliga hotell som ligger på de bästa och mest centrala adresserna i Köpenhamn. Kombinera vistelsen i Köpenhamn med t.ex.spa, shopping, gourmetmiddag på en av våra restauranger i Köpenhamn eller en mysig båttur på Köpenhamns kanaler.

Presentkort på hotellvistelse Köpenhamn

Så här beställer du presentkort

 

Fyll i nedanstående formulär så står vi för leveransen av en enastående upplevelse. Ange till vilken adress du vill ha presentkortet levererat till i adressfältet. Presentkortet levereras inom 3–4 arbetsdagar.

Mottagarens namn för presentkortet

 

Om du vill att mottagarens namn anges på presentkortet ber vi dig att e-posta book@arp-hansen.dk och uppge ditt fullständiga namn samt det namn du vill ha med på presentkortet.

Navn
Adress
Postnummer
Stad
Land
Telefon
Email
Belopp i DKK

Vi tar emot följande betalkort:
Dankort, Visa Dankort, Visa, MasterCard, EuroCard samt JCB-kort.

Om du ångrar ditt köp av presentkort måste du inom 14 dagar kontakta Arp-hansen Hotel Groups centrala bokningsavdelning.

Har du frågor om hur man beställer presentkort är du alltid välkommen att ringa till vår centralbokning på telefon +45 8030 3045.

Arp-Hansen Hotel Group – CVR-54 39 92 19