DANSK / ENGLISH / NORSK
Pin it

Executive Golfer

Erbjudandet inkluderar

  • Overnatning i ett Executive-dubbelrum
  • Morgenmadsbuffet på restaurang Von Plessen
  • Greenfee till The Scandinavian Golf Club

Executive

golfer

The Scandinavian Golf Club

Pris för 2 personer

från DKK

4490,-

Executive Golfer

Greenfeen gäller 18 hål på EN av banorna samt vagn/peggar och blyertspenna med The Scandinavian-logo plus gratis träningsbollar på drivingrangen. Maxhandikapp 36 för både herrar och damer.

Erbjudandet är exklusivt för Hotel Phoenix Copenhagen och det går redan nu att boka bantider på membership@thescandinavian.dk . Ange också det bokningsnummer du fått från Phoenix Copenhagen.

Hotellbokningen görs via bookphoenix@arp-hansen.dk, och ange även om du vill spela på ankomst- eller avresedagen. Vid önskemål om flera övernattningar, kontakta bokningsavdelningen.

Erbjudandet gäller 1 maj 2013 till 31 oktober 2013.

The Scandinavian består av två banor med design av Bruce Charlton från Robert Trent Jones II Golf Course Architects. Båda banorna ligger i det gamla militära övningsområdet Farum-kasernen som har en vacker, kuperad terräng med små skogsdungar som bildar en härlig parkbana. Old Course öppnade för spel 2010, och New Course 2011.

The Scandinavian ligger i Allerød strax norr om Köpenhamn, ca 30 minuters bilväg från Rådhuspladsen eller flygplatsen.

The Scandinavian är en ytterst exklusiv anläggning och en av landets få privatägda klubbar. Utöver de två fullängdsbanorna består The Scandinavian också av en drivingrange, en par 3-bana, två puttinggreens, gästhus och något som möjligen är Danmarks vackraste klubbhus i design av Henning Larsens Architects (2010).

2011 kom båda banorna på The Scandinavian med på Golf Worlds lista ”Top 100 Golf Courses Continental Europe”. Old Course gjorde sitt inträde på listan på plats 15, och New Course på plats 34. 2010 nominerades Old Course till ”Top 10 Best New International Courses” av Golf Magazine, USA.

Mer information hittar du på deras webbplats www.thescandinavian.dk.