Pin it

Välkommen till hotell Phoenix Copenhagen: Nyrenoverat hotell i centrala Köpenhamn

Hotel Phoenix Copenhagen ligger på Bredgade, gatan som är känd för sina exklusiva gallerier och restauranger. Det är bara en kort promenad från Kongens Nytorv och Strøget – Köpenhamns fina gågata med rikliga shoppingmöjligheter i butiker som Georg Jensen och Royal Copenhagen samt varuhusen Illum och Magasin. Här kommer du också nära det kungliga slottet Amalienborg, Det Kongelige Teater och den nya metrostationen.

 

Nyrenoverat 2017

Hotel Phoenix Copenhagen är en gammal byggnad med en inspirerande historia och charm. Alla rum och juniorsviter renoverades i början av 2017. Den eleganta stil som hotellet är känd för är bevarad, men samtidigt har rummen fått ett mer modernt utseende. Man har lagt vikt vid lyx med eleganta material i ljusa och behagliga färger. Material som knyter ihop nytt och gammalt med det bästa från båda världar.

Förutom våra fina rum och sviter har hotellet också unika mötes- och festlokaler, gym samt Brasserie Murdoch’s Books & Ale, där du kan njuta av en lunch, middag eller en drink.

Här är man noga med de minsta detaljer och den perfektion du möts av garanterar att du får en oförglömlig vistelse. Hotell Phoenix Copenhagen är stället att bo på, oavsett om du är i Köpenhamn på affärsresa, storstadssemester eller för att utforska vår härliga stad.

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till hotell Phoenix Copenhagen.

Prisgaranti