Välkommen till Phoenix Copenhagen: Nyrenoverat hotell i centrala Köpenhamn

Phoenix Copenhagen ligger på Bredgade, gatan som är känd för sina exklusiva gallerier och restauranger. Det är bara en kort promenad från Kongens Nytorv och Strøget – Köpenhamns fina gågata med rikliga shoppingmöjligheter i butiker som Georg Jensen och Royal Copenhagen samt varuhusen Illum och Magasin. Här är du även nära danska kungahusets huvudresidenset Amalienborg, Det Kongelige Teater och metron.

 

Totalrenoverat 2018
Phoenix Copenhagen är en gammal byggnad med en inspirerande historia och charm. Byggnaden genomgick 2017–2018 en elegant uppgradering och idag har alla rum och sviter, möteslokaler, restaurangen, gallerikorridoren och lobbyn på hotellet totalrenoverats. Vi har gett hotellet en modernare look, men samtidigt bevarat den eleganta stilen som hotellet är känd för och vi har hållit fast vid de eleganta materialen i ljusa och behagliga färger. Material som knyter ihop gammalt och nytt  med det bästa från båda världar.

Förutom våra fina rum och sviter har hotellet också unika mötes- och festlokaler, gym samt Brasserie Murdoch’s Books & Ale, där du kan njuta av en lunch, middag eller en drink.

Här är man noga med de minsta detaljer och den perfektion du möts av garanterar att du får en oförglömlig vistelse. Phoenix Copenhagen är stället att bo på, oavsett om du är i Köpenhamn på affärsresa, storstadssemester eller här för att utforska vår härliga stad.

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till Phoenix Copenhagen.

Prisgaranti