Pin it

Möten och konferenser på Phoenix Copenhagen

Innovativa möten i nyrenoverade möteslokaler

Ska du hålla ett möte i Köpenhamn och letar du efter en unik och modern mötesplats centralt i den danska huvudstaden? Då kommer inte Phoenix Copenhagen att göra dig besviken. Vårt fina hotell har under 2017–2018 fått en elegant uppgradering som omfattat en totalrenovering av alla rum och sviter, restaurangen och lobbyn och vi har fokuserat på att ge hotellet ett modernare uttryck samtidigt som vi bevarat dess klassiska charm. På samma sätt har vi renoverat  alla våra möteslokaler, så att dessa idag går i samma elegan ta stil som går igen i rummen och lobbyn. Vi har fokuserat på ljusa färger och lyx f ör att skapa bästa tänkbara mötesmiljöer för våra konferensgäster.

Våra vackra och unika möteslokaler, Gyldensteen och Frederik VII, har också blivit elegant men varsamt renoverade, vi har sett t ill att bevara stilen som hämtar inspiration ur den danska guldåldern. Detta innebär att du kan ge ditt möte en helt extraordinär inramning.

Våra 5 olika lokaler ger flexibilitet vad gäller sittningsalternativ och antal mötesdeltagare – här finns plats för upp till 110 personer. Alla lokaler har utrustats med ny modern AV-utrustning.

Vi kan skräddarsy ditt möte helt efter dina ö nskemål, och vi erbjuder även olika mötespaket. Anordnar du möte med lunch, kan ni avnjuta lunchen i vårt nyrenoverade restaurang Von Plessen, där köket månar om varenda detalj med hemlagade rätter som utgår från säsongens specialiteter.  

Med vårt centrala läge på Bredgade får du det per fekta alternativet för möten och konferenser – stora som små – event, arrangemang och banketter i Köpenhamn. Med en hög servicenivå och våra eleganta nyrenoverade lokaler kan vi ge dig och dina mötesdeltagare en helt fantastisk mötesupplevelse utöver det vanliga.


Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till Phoenix Copenhagen.