< En duft af Justin Bieber
23.09.2014

En doft av Justin Bieber

Justin Bieber spelar in reklamfilm på Hotel Phoenix Copenhagen i Köpenhamn


När Justin Bieber i maj 2013 besökte Danmark under sin stora Believe Tour, övernattade han i Köpenhamn efter att ha hänryckt 45 000 människor i Parken. Men Bieber nöjde sig inte med att bara visa upp sina talanger på scenen i Danmarks nationalarena.

Vistelsen i Köpenhamn ägnades inte bara åt att uppträda på Parken – utan även framför ett kamerateam på Hotel Phoenix Copenhagen. I samband med lanseringen av Biebers nya parfym The Key skulle superstjärnan också spela in en reklamfilm, och det 4-stjärniga hotellets inredning och miljö passade perfekt för detta.

Justin Bieber som hotellpiccolo

 

Reklamfilmen är nu färdigklippt och upplagd på YouTube, och i filmen kan du bland annat se Justin Bieber som utklädd till hotellpiccolo levererar en bröllopstårta till en ung kvinna. Det lär få många tjejers hjärtan att klappa hårdare.

I reklamfilmen får man också se Bieber spana ut över Köpenhamn från taket på Hotel Phoenix Copenhagen, springa längs hotellets korridorer med en söt flicka vid handen och jonglera med macaronkakor i ett av hotellrummen.

Om Bieber är lika duktig skådespelare som scenartist får du själv avgöra genom att titta på reklamfilmen här.

Lyxhotell i Köpenhamn med moderna bekvämligheter

 

Lyxhotellet i Köpenhamn har en mängd moderna och luxuösa bekvämligheter att bjuda på, vilket är ett av skälen till att så många världsstjärnor väljer att bo på Hotel Phoenix Copenhagen när de besöker Köpenhamn.

Konferenslokaler, biluthyrning, gratis trådlöst internet på hela hotellet, dygnet runt-bemannad reception, bar och inte minst en fantastisk restaurang är bara ett litet urval av de bekvämligheter som gör din hotellvistelse i hjärtat av den danska huvudstaden alldeles fantastisk.

Det gamla historiska huset i Köpenhamn som numera inrymmer hotellet är väl bevarat både invändigt och utvändigt, och strålar ännu av den klassiska Ludvig den XVI-eran då det byggdes. I kombination med de moderna lösningar som krävs för ett lyxhotell, skapar det en unik miljö som Justin Bieber tyckte var perfekt när han skulle spela in sin reklamfilm.

Boka din vistelse på 4-stjärnigt hotell i Köpenhamn

 

Drömmer du om att få uppleva det vackra Köpenhamn och samtidigt övernatta på ett 4-stjärnigt hotell i centrala Köpenhamn, passa då på att boka din hotellvistelse här på vår webbplats.

Här hittar du allt från standardrum till sviter i olika prisklasser. Se alla våra erbjudanden på övernattningar här.

Du kan även börja prenumerera på vårt nyhetsbrev för att regelbundet få bra erbjudanden om hotellövernattningar och andra spännande nyheter.