Pin it
Hamnrundtur i Köpenhamn samt övernattning på Phoenix Copenhagen
Hamnrundtur

Hamnrundtur i Köpenhamn

Upplev Köpenhamn från vattnet med ett hamnrundturspaket. Erbjudandet ger dig en övernattning, en härlig frukostbuffé och en biljett till en hamnrundtur i Köpenhamn. Du kan gå från hotellet till hamnrundturen på cirka 5 minuter. Med paketet får du en upplevelserik vistelse – så boka redan idag och se fram emot en härlig tur genom Köpenhamns vackra kanaler.

 

Njut av en hamnrundtur i Köpenhamns kanaler

Vad vill man se i Köpenhamn? Köpenhamn är måhända inte världens största stad, men den har massor att bjuda på och det kan vara svårt att hinna med allt på bara en dag. En kanalrundtur tar dig förbi många av de sevärdheter som ligger längs kanalerna. Efter dagens sightseeing väntar ett härligt rum på hotellet. Hamnrundturen tar ungefär en timme, och under denna får du bland annat höra historier om Nyhavn, Børsen, Operahuset, Den Lille Havfrue och Langelinie.

 

Boka vårt hamnrundturspaket och få en övernattning med biljett till en hamnrundtur i Köpenhamn:

I erbjudandet ingår

Övernattning i något av våra härliga rum
Frukostbuffé
En härlig hamnrundtur i Köpenhamns kanaler

 

från DKK 625,-

Pris per person i delat dubbelrum

Hamnrundtur i Köpenhamn – sightseeing från vattnet

Den populära hamnrundturen, som också kallas kanalrundturen, är ett av de roligaste och mest avslappnade sätten att uppleva Köpenhamn på. Turen går förbi massor av attraktioner som det kan vara svårt att hinna se till fots om man har ont om tid. Oavsett vilket är hamnrundturen ett fint sätt att få ett intryck av staden och dess historia och arkitektur på. Guiderna delar hela tiden med sig av sin kunskap, så att du får ut mesta möjliga av dagens kanalrundtur, som lätt kan bli till en härlig familjetur, en romantisk tur eller en tur med vännerna. Erbjudandet ger dig möjligheten att planera din tur till Köpenhamn hemifrån. Sedan kan du bocka av en hel massa attraktioner på listan över måsten i Köpenhamn – på bara en timme. Det betyder att du har tid att besöka caféer, shoppa på Strøget och äta på Köpenhamns exklusiva restauranger. Hamnrundturspaketet är för dig som vill uppleva allt och inte vill kompromissa med tiden. Njut av stadens maritima ramar, som alltid myllrar av liv och köpenhamnsk gemytlighet.

 

Vi önskar dig en trevlig vistelse och en rolig hamnrundtur i Köpenhamn!

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Fullt pris måste betalas på förhand och kan inte ändras eller återbetalas.