Sällskap

Phoenix Copenhagen har ett stort urval av exklusiva festlokaler med plats för upp till 150 personer. Vi står för en utsökt middag med inspiration från det franska köket, medan du njuter av sällskapet på festen. Bjudningar kan anordnas både i Von Plessens lokaler och under mer privata förhållanden i någon av våra festvåningar.

I samband med större middagar med helkvällsarrangemang för minst 20 kuvert bjuder vi på gratis övernattning i ett av hotellets vackra rum.


Gyldensteen

En av våra vackra festlokaler med plats för upp till 48 personer. Här kan ni slå er ned i våra mjuka, sköna stolar och njuta av miljöer som helt saknar motstycke i Köpenhamn.

Frederik V

För större arrangemang på upp till 110 personer. En vacker festlokal helt i stil med hotellets i övrigt stilfulla inredning.

Restaurang Von Plessen

Restaurang Von Plessen ligger i hotellets källarvåning. Med sina vackra välvda tak, sin gyllene färgskala, elegans och charm erbjuder Von Plessen en härlig atmosfär för sällskap mellan 10 och 150 personer.


Broschyr och kontaktinformation

Vi har samlat all praktisk information, menyer och priser i en broschyr som hjälper dig under planeringen. Broschyren kan hämtas via länken här på sidan. Du kan också kontakta oss via e-post, så skickar vi den till dig med posten. Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna till våra vackra lokaler.

Om du har frågor, särskilda önskemål eller vill att vi visar dig lokalerna är du välkommen att kontakta vår bokningsavdelning på bookphoenix@arp-hansen.dk eller vår restaurangchef Jesper Gjørlund på jgj@arp-hansen.dk, tfn +45 33959500.