Executive Lounge Gyldensteen

Executive Lounge Gyldensteen är beläget i det bästa hörnet av hotellet, på samma plan som lobbyn. Detta är den perfekta platsen för arbete, avkoppling eller bara för att njuta av tillvaron här och nu i gott sällskap.

Den här loungen är en exklusiv förmån för gäster boende i våra i Executive-rum, Junior-sviter och Deluxe-sviter. Loungen är öppen varje dag från kl. 11.00 till 22.00.

I loungen kan du slå dig ner och avnjuta ett glas vin och lite läckra snacks före middagen eller avnjuta en kopp varmt kaffe medan du går igenom dagens nyheter. Du bestämmer! Vårt främsta mål är att göra din vistelse så bekväm som möjligt.

Du kan se fram emot:

  • Från kl. 15.00 till 17.00: Eftermiddagslyx med dagens kaka och nybryggt kaffe
  • Från kl 17.00 till 20.00: Kvällslyx med ost, charkuterier, snacks samt ett urval av vin och öl.

Du har dessutom alltid möjlighet att fördjupa dig i olika dagstidningar och tidskrifter. Vi lägger stor vikt vid att skapa en atmosfär där du kan känna dig som hemma samtidigt som du avnjuter vår gästfrihet och loungens många förmånliga bekvämligheter.

Executive Lounge Gyldensteen är reserverad för gäster som bor i Executive-rum, Junior-sviter och Deluxe-sviter och där förmånen är inkluderad i rumspriset.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner