Photo by: Christian Arp-Hansen | Source: Christian Arp-Hansen

Arp-Hansen Hotel Group

Välkommen till Köpenhamns största hotellkedja

Arp-Hansen Hotel Group har mer än 5 000 rum och sviter i Köpenhamn och Aarhus och täcker ca 22 % av rumskapaciteten i Köpenhamn. Vi förfogar även över 100 mötes- och konferenslokaler samt en kongressal.

Arp-Hansen Hotel Group består av privatägda och centralt belägna hotell som omfattar:

Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Gentofte Hotel och Wakeup Copenhagen Hotels samt Köpenhamns lyxvandrarhem, Steel House Copenhagen och Next House Copenhagen.


Hotell med charm och stil på de bästa adresserna i Köpenhamn och Aarhus

Arp-Hansen Hotel Group har kvalitet som ledord och vi sätter en ära i att leverera kvalitet i allt vi gör. Våra hotell erbjuder rum av hög standard, frukost och bästa tänkbara lägen. Vi på Arp-Hansen Hotel Group värdesätter och värnar om de unika särdragen hos varje enskild hotellbyggnad, dess omgivande miljö och historiska bakgrund. Hotellen är i toppklass och som gäst har du här allt ditt hjärta kan begära, både vad gäller de många bekvämligheterna på hotellen och stadens utbud rakt utanför porten.

Vår målsättning Att vara en av de bästa i branschen när det gäller kvalitet och service samt nöjda gäster och medarbetare.
Vår strategi:Att utveckla och driva spännande hotellprojekt.

Vår filosofi

Unika byggnader
Unika lägen
Unika hotell på de bästa adresserna

Se våra hotell

Vår historia

Från 0 till mer än 5 000 rum och sviter på 60 år
Läs vår historia

Vår organisation

Organisationsschema
Se vårt organisationsschema

Vår värdegrund

Hos oss hör du hemma när du visar tillit, närvaro och ambition
Se våra karriärmöjligheter

Kontakta Arp-Hansen Hotel Group

Arp-Hansen Hotel Groups huvudkontor

Nybrovej 75
2820 Gentofte, Danmark
Tfn +45 4597 0500

Bokningsavdelning

Behöver du hjälp att hitta just det hotell som ska fullända din nästa vistelse i Köpenhamn eller Aarhus? Arp-Hansen Hotel Group äger totalt fjorton hotell och vandrarhem som alla kan erbjuda något alldeles speciellt vart och ett på sitt sätt – allt från smakupplevelser och utsikt över vattnet till lounger och barnfaciliteter. Oavsett vilket du väljer ser de alla fram mot att hälsa dig välkommen, bädda din säng och servera din frukost under din vistelse i storstaden.

Du är välkommen att ringa eller skriva utan förpliktelser till vår centralbokning måndag–fredag kl. 08.00–16.30 här: 

Tfn: +45 8030 3045
E-post: book@arp-hansen.dk 

Hann du inte få tag i oss under våra öppettider? Då kan du kontakta det enskilda hotellet direkt. Se kontaktinformation här.

Försäljningsavdelning

Är du på jakt efter ett skräddarsytt, flexibelt och grönt företagsavtal som garanterar dig och dina medarbetare en fast bas, nära möteslokaler, stadens centrum och transport? Vi erbjuder dig och ditt företag ett hotellavtal som matchar dina behov, önskemål och din budget och som du kan anpassa beroende på om den ska gälla för enskilda eller alla våra hotell i Köpenhamn och Aarhus. 

Behöver du veta mer eller få ett oförpliktigande erbjudande är du välkommen att ringa eller skriva till vår försäljningsavdelning här: 

Tfn: +45 4597 0500
E-post: sales@arp-hansen.dk

Du kan läs mer om våra företagsavtal här.

HR-avdelning

Har du frågor om hur det är att arbeta på en av hotellbranschens bästa arbetsplatser är du välkommen att kontakta vår HR-avdelning här: 

Tfn: +45 4597 0500
E-post: hr@arp-hansen.dk

Inköpsavdelning

Har du en produkt eller en tjänst du gärna vill berätta för oss om?Arp-Hansen Hotel Groups inköpsavdelning hanterar på central nivå presentationer och/eller tester av potentiella nya produkter och tjänster, inköps- och samhandelsavtal och tillhörande inköpskontrakt för alla våra hotell.

Vill du få tag på vår inköpsavdelning? Då är du välkommen att kontakta vår inköpschef Jesper Poulsen, här: 

Tfn: +45 4597 0500
E-post: procurement@arp-hansen.dk

Teknisk avdelning

Sitter du med en obesvarad fråga kring säkerheten, till exempel brandövningar och evakuering, på Arp-Hansen Hotel Groups hotell? Eller har du tekniska frågor rörande till exempel underhåll av varmvattenberedare och byte till koldioxidneutrala ljuskällor?

Du är välkommen att kontakta vår tekniska avdelning för att få svar, råd och vägledning. Du kan ringa eller mejla till vår tekniska chef, Jack Hellweg Bengtsson, här:   

Tfn: +45 4597 0500
E-post: jhe@arp-hansen.dk

E-fakturering

Vill du gärna spara pengar på ett miljövänligt sätt? Elektronisk fakturering är bra för alla. Inte bara för dig och för oss på Arp-Hansen Hotel Group, utan även för den gröna naturen som vi alla njuter av att vistas i. 

Genom att använda e-fakturor kan vi reducera kostnaderna, förkorta behandlingstiden, minska antalet fel och hindra fällning av skog och träd. Det betyder därför även att vi och våra tillhörande dotterföretag inte tar emot pappersfakturor. 

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner