Möte och konferens på Phoenix Copenhagen

Innovativa möten i eleganta möteslokaler

Ska du anordna ett möte i Köpenhamn och letar efter en unik och modern mötesplats centralt belägen i den danska huvudstaden? I så fall hälsar vi dig välkommen till Phoenix Copenhagen.

Hos oss kan du och dina gäster välja mellan fem olika konferens- och möteslokaler, bl.a. våra två praktfulla lokaler Gyldensteen och Frederik VII. I den ena omges ni av kristallkronor, tunga, böljande gardiner och satängskimrande stolar och i den andra möts ni av marmorerade väggpelare och ett långt, ovalt mötesbord. Ni kan även välja någon av våra tre andra möteslokaler som är inredda i den moderna mjuka stil som sveper in resten av hotellet.

Våra sammanlagt fem möteslokaler kan rymma upp till 110 personer i olika konferenssittningar. Alla lokaler har modern AV-utrustning.

Vi kan skräddarsy ditt möte helt efter dina önskemål och vi erbjuder även olika mötespaket. Är det möte med lunch, kan ni avnjuta lunchen i vår restaurang Von Plessen, där köket månar om varenda detalj och serverar hemlagade rätter som utgår från säsongens specialiteter.

Med vårt centrala läge på Bredgade får du det perfekta alternativet för möten och konferenser – stora som små – event, arrangemang och banketter i Köpenhamn. Med en hög servicenivå och våra eleganta lokaler kan vi ge dig och dina mötesdeltagare en helt fantastisk mötesupplevelse utöver det vanliga.

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till Phoenix Copenhagen.

Behöver du hjälp?

Vill du veta mer om våra mötespaket, ska vi ge dig lite inspiration inför ditt nästa möte eller kanske skräddarsy ett möte som passar just dina behov? Vårt konferensteam står redo att hjälpa till!

Kontakta oss i dag:

+45 3395 9500
Bredgade 37
1260 Köpenhamn K, Danmark

Skicka e-postmeddelande