Historisk bankettrestaurang i Köpenhamn

Restaurant von Plessen

På Phoenix Copenhagen finns en av Köpenhamns mest eleganta bankettrestauranger: Restaurant von Plessen.

Restaurangen är uppkallad efter en adlig släkt som lät bygga den fastighet som inhyser Phoenix Copenhagen och Restaurant von Plessen.

Fastighetens historia går nämligen ända tillbaka till 1600-talet, då kungafamiljen och Köpenhamns lantadel använde hotellet och värdshuset för att inkvartera kungliga gäster.

I dag är Restaurant von Plessen en av Köpenhamns vackraste bankettrestauranger i vackra och ljusa rum vars moderna touch inte döljer byggnadens historiska rötter.

Njut av en lyxig upplevelse på Restaurant von Plessen

I Restaurant von Plessens vackra lokaler kan ni garanterat njuta av en elegant och lyxig upplevelse. Köket på Restaurant von Plessen är inspirerat av det klassiska franska köket och här väntar er en garanterat sublim gastronomisk upplevelse.

Restaurant von Plessen kan erbjuda flera olika bankettmenyer som varierar beroende på årstid. Här erbjuds allt från bufféer för mottagningar, nattamat och fri bar-tillställningar.

Kontakta oss för att få mer information om bankettmenyer. 

Evenemang och banketter på Restaurant von Plessen

Restaurant Von Plessen är öppen för privata sällskap, mottagningar, bröllop med mera, både i själva restaurangen och under mer privata förhållanden i hotellets stora, eleganta festlokaler som rymmer upp till 150 personer totalt.

Det går att bjuda på julbord på Restaurant von Plessen och till nyår dukar man upp med en 5-rätters gourmetmeny.

Restaurangens lyxiga inredning gör den enastående för många olika event, och Restaurant von Plessen är bland annat en mycket populär plats för bröllopsmiddagen. 

Kontakta oss för mer information. Ring +45 3395 9400 eller mejla till von.plessen@arp-hansen.dk

Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna till våra vackra lokaler!