Presentkort

Köp ett presentkort på en hotellvistelse i hjärtat av Köpenhamn eller Aarhus

Känner du någon som förtjänar att skämmas bort lite extra?

Skänk glädje med ett presentkort från Arp-Hansen Hotel Group. Hos Arp-Hansen Hotel Group finns det något för varje tycke och smak. Hotell med charm och stil på de bästa adresserna i Köpenhamn. Eller de smarta Wakeup Copenhagen-lågprishotellen i centrala Köpenhamn och Aarhus. Med mer än 5 000 rum och sviter i Köpenhamn och Aarhus kan du hitta hotell och rum som passar just dina behov.

Presentkort på belopp

Köp ett presentkort på ett valfritt belopp som kan användas för en vistelse på något av våra vackra och individuella hotell i Köpenhamn och Aarhus. Kan användas på alla våra hotell, inklusive Wakeup Copenhagen-hotellen.
Köp presentkort

Presentkort på en upplevelse

Köp ett presentkort på en upplevelse som kan användas på våra hotell med charm och stil på de bästa adresserna i Köpenhamn. Kan inte användas på Wakeup Copenhagen-hotellen.
Köp upplevelsepresentkort

Upplevelsepresentkort för medarbetare

Som företag kan ni köpa presentkort till era medarbetare. Därefter skickar vi presentkortet, vackert paketerat, till ert företag med posten eller digitalt via e-post. 

Vid digital leverans kommer ni som en del av orderbekräftelsen ha möjlighet att ta del av:

  1. Länk som laddar ner en samlad fil med alla presentkort.
  2. Länk som laddar ner komprimerad fil (ZIP-fil) med alla presentkort i särskilda filer.

Vill du veta mer, be om betalning via faktura eller köpa mer än 100 stycken som är max vid köp online, är du alltid välkommen att kontakta vår centrala bokningsavdelning genom att mejla till book@arp-hansen.dk eller ringa +4580303045 Vi hanterar mer än gärna din förfrågan.

Så används presentkortet

Du kan använda presentkortet för alla vistelser som kan bokas direkt på www.arp-hansen.se, hotellens egna webbplatser och på www.wakeupcopenhagen.se.

Om du gör en bokning som ska betalas i förväg, anger du presentkortsnumret och PIN-kod (gäller endast om PIN-koden framgår av presentkortet) direkt på webbplatsen.

Om du gör en bokning med gratis avbokning och därmed ska betala på hotellet måste du garantera bokningen med ett giltigt kreditkort och sedan ta med dig presentkortet till hotellet vid ankomst. Personalen drar då betalningen från presentkortet istället för kreditkortet.

Bokning av vistelse med ett upplevelsepresentkort sker alltid genom förfrågan och endast genom att du kontaktar vår centrala bokningsavdelning per mejl till book@arp-hansen.dk eller genom att ringa +45 8030 3045 och bokar via dem. Upplevelsepresentkort kan inte bokas online.

Har du köpt ett presentkort på ett valfritt belopp behöver du inte använda hela beloppet på en gång. Du kan även använda presentkortet som delbetalning för din vistelse.


Om presentkortet

Bokningens allmänna avbokningsvillkor gäller även för bokningar med presentkort.

Ta väl vara på ditt presentkort. Ett presentkort är en värdehandling och bör därför betraktas som kontanter. Den person som visar upp presentkortet kan använda det. Presentkort som har förlorats, tappats bort eller gått ut ersätts inte.

Presentkortet kan inte bytas mot kontanter.

Presentkort på valfritt belopp är giltigt i tre (3) år från utfärdandedatumet.

Presentkort på en upplevelse är giltigt i två (2) år från utfärdandedatumet.

Presentkortet kan användas för bokning av vistelse på följande hotell*: Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Gentofte Hotel och Wakeup Copenhagen Hotels.

*Gäller endast för övernattningar och restaurangbesök om det är i samband med en övernattning. 

Presentkort kan användas på följande restauranger i samband med övernattning på hotellet:

  • Tivoli Brasserie (Tivoli Hotel)
  • The Harbour (Copenhagen Island)
  • Brasserie Murdoch's Books & Ale (Phoenix Copenhagen)
  • Ristorante L'Appetito (Imperial Hotel)
  • Il Rosmarino (71 Nyhavn Hotel)

Ett upplevelsepresentkort måste användas vid ett tillfälle. Det är inte möjligt att få återbetalning av ej nyttjade tjänster vare sig i form av kontanter eller genom att få ett nytt presentkort utfärdat. Presentkortet kan inte kombineras eller användas för andra erbjudanden och vistelsen bokas genom förfrågning. Innehållet i upplevelsen kan variera och det framgår av presentkortet vilket eller vilka hotell det kan lösas in på.

Du kan få saldoinformation för presentkortet genom att kontakta Arp-Hansen Hotel Groups centrala bokningsavdelning.

Om du ångrar ditt köp måste du inom 14 dagar kontakta Arp-Hansen Hotel Groups centrala bokningsavdelning.

Om du har några frågor om presentkortet är du alltid välkommen att kontakta vår centrala bokningsavdelning genom att mejla till book@arp-hansen.dk eller ringa +45 8030 3045