Möte och konferens på Phoenix Copenhagen

Förfrågan om mötes- och konferenslokaler

Innovativa möten i nyrenoverade möteslokaler

Ska du anordna ett möte i Köpenhamn och letar efter en unik och modern mötesplats centralt belägen i den danska huvudstaden? Vårt fina hotell har under 2017–2018 fått en elegant uppgradering i form av en totalrenovering av alla rum och sviter, restaurangen och lobbyn. Vårt fokus har legat på att ge hotellet ett modernare uttryck samtidigt som vi har bevarat dess klassiska charm. På samma sätt har vi renoverat  alla våra möteslokaler, så att dessa idag går i samma eleganta stil som återkommer i rummen och lobbyn. Vi har fokuserat på ljusa färger och lyx  för att skapa bästa tänkbara mötesmiljöer för våra konferensgäster. I våra vackra och unika möteslokaler, Gyldensteen och Frederik VII, har vi sett till att bevara stilen med inslag av dansk guldålder. Detta för att du ska kunna ge ditt möte en helt extraordinär inramning.

Våra sammanlagt fem möteslokaler kan rymma upp till 110 personer i olika konferenssittningar. Alla lokaler har utrustats med ny modern AV-utrustning.

Vi kan skräddarsy ditt möte helt efter dina önskemål och vi erbjuder även olika mötespaket. Är det möte med lunch, kan ni avnjuta lunchen i vår nyrenoverade restaurang Von Plessen, där köket månar om varenda detalj och serverar hemlagade rätter som utgår från säsongens specialiteter.

Med vårt centrala läge på Bredgade får du det perfekta alternativet för möten och konferenser – stora som små – event, arrangemang och banketter i Köpenhamn. Med en hög servicenivå och våra eleganta nyrenoverade lokaler kan vi ge dig och dina mötesdeltagare en helt fantastisk mötesupplevelse utöver det vanliga.

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till Phoenix Copenhagen.

Behöver du hjälp?

Vill du veta mer om våra mötespaket, ska vi ge dig lite inspiration inför ditt nästa möte eller kanske skräddarsy ett möte som passar just dina behov? Vårt konferensteam står redo att hjälpa till!

Kontakta oss i dag:

+45 3395 9500
Bredgade 37
1260 København, Danmark

Sticka e-post