Vi renoverar på Phoenix Copenhagen

Vi vill informera dig om en spännande renovering som kommer att äga rum i januari och februari 2024 på Phoenix Copenhagen.

Renoveringen innebär att hotellet håller stängt under den angivna perioden, men projektet utförs i syfte att göra våra gästers vistelse hos oss ännu bättre. 

Först och främst genomför vi ett omfattande byte av hotellets luftkonditioneringsfaciliteter. Denna åtgärd kommer inte bara att förbättra gästernas komfort, utan även göra att vi framöver kommer att ha luftkonditionering i samtliga 213 rum.

Samtidigt som vi uppgraderar luftkonditioneringen byter vi även ut byggnadens vatten- och sprinklerrör för att säkerställa att vårt system uppfyller de högsta miljöstandarderna.

Vi förstår naturligtvis att denna tillfälliga nedstängning kan medföra vissa olägenheter, men som en del av Arp-Hansen Hotel Group står våra systerhotell redo att ta emot dig och dina gäster under tiden.

Vill du boka ett rum under den period som Phoenix Copenhagen håller stängt?

På Arp-Hansen Hotel Groups webbplats kan du läsa mer om våra andra hotell och boka en vistelse:

Besök Arp-Hansen Hotel Groups webbplats här

Du är också alltid välkommen att kontakta hotellets bokningsavdelning på telefon +45 33 95 95 00. Här hjälper de dig gärna att boka en vistelse på något av våra andra hotell.

Tack för att du visar förståelse! Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen åter den 4 mars 2024 när vårt renoveringsarbete är slutfört.