Sällskap

Phoenix Copenhagen har ett stort urval av exklusiva festlokaler med plats för upp till 150 personer. Vi står för en utsökt middag med inspiration från det franska köket, medan du njuter av sällskapet på festen. Tillställningar kan anordnas i restaurang von Plessen på hotellet alternativt mer avskilt i någon av våra festvåningar.

I samband med större middagar med helkvällsarrangemang för minst 20 kuvert bjuder vi på gratis övernattning i ett av hotellets vackra rum.


Gyldensteen

Frederik V

Restaurang Von Plessen

Broschyr och kontaktinformation

Vi har samlat all praktisk information, menyer och priser i en broschyr som hjälper dig under planeringen. Broschyren kan hämtas via länken här på sidan. Du kan också kontakta oss via e-post, så skickar vi den till dig med posten. Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna till våra vackra lokaler.

Om du har frågor, särskilda önskemål eller vill att vi visar dig lokalerna är du välkommen att kontakta vår bokningsavdelning på bookphoenix@arp-hansen.dk eller vår restaurangchef Jesper Gjørlund på jgj@arp-hansen.dk, tfn +45 33959500.