Hotel Phoenix Copenhagen – ett lyxigt konferenshotell

Anordna konferensen i en lyxig miljö – boka plats på Arp-Hansens vackra konferenshotell Phoenix Copenhagen mitt i Köpenhamn och erbjud konferensgästerna en alldeles speciell upplevelse.

Vi erbjuder flera olika mötespaket, och det finns givetvis även möjlighet att övernatta. Kontakta oss om du vill ha mer information om möjligheterna att anordna ett möte eller en konferens på Hotel Phoenix Copenhagen.

Konferens- och mötesrum i elegant miljö

Hotel Phoenix Copenhagen ligger på Bredgade – mitt i Köpenhamns finanskvarter. Hotellet har en elegant och lyxig inredning med inspiration från renässansen. 

Konferens- och mötesrummen är också inredda med inspiration av hotellets långa historia, men de tekniska faciliteterna och servicenivån är garanterat helt up-to-date. Med andra ord kan du här anordna ett möte eller en konferens i stämningsfull miljö, med modern teknik och låta vår kompetenta personal sköta allt det praktiska.

Hotel Phoenix Copenhagen förfogar över tre mötesrum i olika storlekar och med många möjligheter till alternativa konferenssittningar. Rummen har kapacitet för allt från 16 personer upp till 110 personer, vilket gör det möjligt att anordna både små och stora möten och konferenser på Hotel Phoenix Copenhagen. Alla rummen har AV-standardutrustning och trådlöst internet, och det går givetvis att beställa till annan utrustning.

Mötespaket, erbjudande och övernattning

Hotel Phoenix Copenhagen kan erbjuda flera olika typer av mötespaket, beroende på vilken sorts arrangemang ni har i åtanke. Vi kan bland annat erbjuda ett dagsmötespaket där frukost och lunch på eleganta Restaurant von Plessen ingår.

Vi kan även erbjuda ett heldagsmötespaket där även en 2-rättersmiddag på Restaurant von Plessen ingår. Skulle mötet eller konferensen sträcka sig över flera dagar kan vi självklart också erbjuda övernattning och frukostbuffé.

Kontakta oss för att få mer information om att arrangera möten/konferenser, om mötespaket och övernattningar. Ring +45 3395 9500 eller mejla till bookphoenix@arp-hansen.dk.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner