Hotel Phoenix Copenhagen – ett lyxigt konferenshotell

Ordna konferens i härligt lyxig omgivning – boka plats på Arp-Hansens vackra konferenshotell Phoenix Copenhagen mitt i Köpenhamn och erbjud dina gäster en fullständigt otrolig upplevelse.

Vi erbjuder flera olika mötespaket, och det finns naturligtvis också möjligheter att övernatta. Kontakta oss om du vill ha mer information om möjligheterna att arrangera ett möte eller en konferens på Hotel Phoenix Copenhagen.

Mötes- och konferenslokaler i elegant miljö

Hotel Phoenix Copenhagen ligger på Bredgade – mitt i Köpenhamns finanskvarter och har en ljus och elegant inredning inspirerad av Ludvig XVI:s tid.

Konferens- och möteslokalerna är också inredda med en touch från hotellets anrika förflutna, men den tekniska utrustningen och servicen är på minst sagt modern nivå, vilket innebär att du kan ordna med möte eller konferens i atmosfärfylld omgivning och låta vår kompetenta personal ta hand om allt det praktiska.

Hotel Phoenix har 6 möteslokaler i olika storlekar och möjligheter till en mängd olika bordsmöbleringar. Lokalerna har kapacitet för allt från 16 personer upp till 110 personer, vilket gör det möjligt att ordna med både små och stora möten och konferenser på Hotel Phoenix. Alla lokaler har normal A/V-utrustning och trådlöst internet, och vid behov av annan utrustning kan den naturligtvis beställas.

Mötespaket, erbjudande och övernattning

Hotel Phoenix Copenhagen kan erbjuda flera olika typer av mötespaket, beroende på vilken sorts arrangemang ni har i åtanke. Vi kan bland annat erbjuda ett dagsmötespaket där frukost och lunch på vår eleganta restaurang von Plessen ingår.

Vi kan även erbjuda ett heldagsmötespaket där även en 2-rättersmiddag på restaurang von Plessen ingår. Skulle mötet eller konferensen sträcka sig över flera dagar kan vi självklart också erbjuda övernattning och frukostbuffé.

Kontakta oss för att få mer information om att arrangera möten/konferenser, om mötespaket och övernattningar på telefon +45 3395 9500 och via e-post: bookphoenix@arp-hansen.dk.