Hotel Phoenix Copenhagen – ett lyxigt konferenshotell

Anordna konferensen i en lyxig miljö – boka plats på Arp-Hansens vackra konferenshotell Phoenix Copenhagen mitt i Köpenhamn och erbjud konferensgästerna en alldeles speciell upplevelse.

Vi erbjuder flera olika mötespaket, och det finns givetvis även möjlighet att övernatta. Kontakta oss om du vill ha mer information om möjligheterna att anordna ett möte eller en konferens på Phoenix Copenhagen.

Mötes- och konferenslokaler i elegant miljö

Phoenix Copenhagen ligger på Bredgade – mitt i Köpenhamns finanskvarter. Hotellet har en elegant och lyxig inredning med inspiration från renässansen. 

Konferens- och möteslokalerna är också inredda med inspiration av hotellets långa historia, men de tekniska faciliteterna och servicenivån är garanterat helt up-to-date. Med andra ord kan du här anordna ett möte eller en konferens i stämningsfull miljö, med modern teknik och låta vår kompetenta personal sköta allt det praktiska.

Phoenix Copenhagen har sex möteslokaler i olika storlekar och med många möjligheter till alternativa konferenssittningar. Lokalerna har kapacitet för allt från 16 personer upp till 110 personer, vilket gör det möjligt att anordna både små och stora möten och konferenser på Phoenix Copenhagen. Alla lokaler har normal A/V-utrustning och trådlöst internet, och vid behov av annan utrustning kan den naturligtvis beställas.

Mötespaket, erbjudande och övernattning

Phoenix Copenhagen kan erbjuda flera olika typer av mötespaket, beroende på vilken sorts arrangemang ni har i åtanke. Vi kan bland annat erbjuda ett dagsmötespaket där frukost och lunch på eleganta Restaurant von Plessen ingår.

Vi kan även erbjuda ett heldagsmötespaket där även en 2-rättersmiddag på Restaurant von Plessen ingår. Skulle mötet eller konferensen sträcka sig över flera dagar kan vi självklart också erbjuda övernattning och frukostbuffé.

Kontakta oss för att få mer information om att arrangera möten/konferenser, om mötespaket och övernattningar. Ring +45 3395 9500 eller mejla till bookphoenix@arp-hansen.dk.