Lyxiga möteslokaler mitt i Köpenhamn

På Phoenix Copenhagen – beläget på en av Köpenhamns bästa adresser – kan vi erbjuda eleganta och lyxiga mötesrum som passar de flesta mötesbehov.

Phoenix Copenhagens historia sträcker sig långt tillbaka i tiden, och hotellet är inrett med inspiration från dess förflutna och från renässanstiden.

Hotellets tre mötesrum är dock helt up-to-date när det gäller tekniska förutsättningar och hotellets erfarna och duktiga medarbetare ser till att ni får en bra och professionell upplevelse.

Olika mötesrum för olika behov

Phoenix Copenhagen har totalt tre mötesrum vilket ger stor flexibilitet avseende konferenssittningar och antal mötesdeltagare. Här går det att ha allt från mindre möten med runt tjugotalet deltagare till stora möten/konferenser med max 110 personer.

För de mindre mötena rekommenderar vi de mindre mötesrummen Frederik VII eller Frederik III. Dessa två mötesrum har vart och ett kapacitet för mellan 16 och 32 personer och passar perfekt för mindre möten, till exempel styrelsemöten.

För större möten kan vi rekommendera mötesrummet Frederik V som med 120 m² är vårt största mötesrum och festvåning. Inredningen här går i samma eleganta design som resten av hotellet. Rummet används ofta för konferenser, större sällskap och mottagningar tack vare kapaciteten på upp till 110 personer vid teatersittning och upp till 80 middagsgäster.

Alla rummen har AV-standardutrustning och vid behov går det givetvis att beställa till annan utrustning.

Tilläggspaket och övernattning

När du bokar ditt möte kan personalen på Phoenix Copenhagen hjälpa dig genom att erbjuda olika mötespaket där exempelvis lunch/middag och övernattningsmöjligheter kan ingå.

Lunch och middag intas på hotellets enastående Restaurant von Plessen, och det går att beställa extra förplägnad till mötet. Kontakta oss för mer information. Ring +45 3395 9500 eller mejla till bookphoenix@arp-hansen.dk

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner