Lyxiga möteslokaler mitt i Köpenhamn

På Phoenix Copenhagen – beläget på en av Köpenhamns bästa adresser – kan vi erbjuda eleganta och lyxiga möteslokaler som passar de flesta mötesbehov.

Phoenix Copenhagens historia sträcker sig långt tillbaka i tiden, och hotellet är inrett med inspiration från dess förflutna och från renässanstiden.

Hotellets sex möteslokaler är dock helt up-to-date när det gäller tekniska faciliteter, och hotellets erfarna och duktiga personal säkerställer att ni får en bra och professionell upplevelse.

Olika möteslokaler för olika behov

Phoenix Copenhagen har totalt sex möteslokaler vilket ger stor flexibilitet avseende konferenssittningar och antal mötesdeltagare. Allt från mindre möten med omkring ett tjugotal deltagare till stora möten/konferenser med max 110 personer.

För de mindre mötena rekommenderar vi de mindre mötesrummen Frederik VII, Frederik III eller Kabinet I eller II. Dessa fyra möteslokaler har var och en kapacitet för mellan 16 och 32 personer och är perfekta för mindre möten, till exempel styrelsemöten.

För större möten kan vi rekommendera möteslokalen Frederik V som med 120 m² är vår största möteslokal och festvåning. Inredningen här går i samma eleganta design som resten av hotellet. Lokalen används ofta för konferenser, större sällskap och mottagningar tack vare kapaciteten på upp till 110 personer vid teatersittning och upp till 80 middagsgäster.

För en alldeles speciell upplevelse är möteslokalen Gyldensteen perfekt. Gyldensteen är vår vackraste mötes- och festlokal som ger en perfekt inramning för alla tänkbara arrangemang. Tack vare den fantastiska inredningen har lokalen plats för upp till 48 middagsgäster och upp till 40 personer vid möte med teateruppställning.

Lokalen är perfekt för bröllop, fester, mottagningar och möten i omgivningar som saknar motstycke i Köpenhamn. Alla lokaler har normal A/V-utrustning, och vid behov av annan utrustning kan den naturligtvis beställas.

Tilläggspaket och övernattning

När du bokar ditt möte kan personalen på Phoenix Copenhagen hjälpa dig genom att erbjuda olika mötespaket där exempelvis lunch/middag och övernattningsmöjligheter kan ingå.

Lunch och middag intas på hotellets enastående Restaurant von Plessen, och det går att beställa extra förplägnad till mötet. Kontakta oss för mer information. Ring +45 3395 9500 eller mejla till bookphoenix@arp-hansen.dk