Lyxiga möteslokaler mitt i Köpenhamn

På Hotel Phoenix Copenhagen – på en av Köpenhamns bästa adresser – kan vi erbjuda eleganta och lyxiga möteslokaler som passar för de flesta behov.

Hotel Phoenix historia går långt tillbaka i tiden och hotellet är inrett med inspiration från dess begynnelse och från Ludvig XVI:s tid.

Hotellets sex möteslokaler är dock fullt moderna vad gäller tekniska resurser, och hotellets kompetenta personal ser till att ni får en god och professionell upplevelse.

Olika möteslokaler för olika behov

Hotel Phoenix Copenhagen har totalt sex möteslokaler, vilket ger stor flexibilitet avseende bordsmöblering och antal mötesdeltagare. Allt från mindre möten med omkring ett tjugotal deltagare till stora möten/konferenser med som mest 110 personer.

För de mindre mötena rekommenderar vi de mindre möteslokalerna Frederik VII, Frederik III och Kabinet I eller II. Dessa fyra lokalerna har var och en utrymme för mellan 16 och 32 personer och lämpar sig perfekt för mindre sammankomster, exempelvis styrelsemöten.

För de större mötena rekommenderar vi lokalen Frederik V, vår största mötes- och bankettlokal på 120 m² och en inredning som helt motsvarar hotellets övriga elegans. Lokalen används ofta för konferenser, större festligheter och mottagningar tack vare sin kapacitet på upp till 110 personer då den möbleras i teaterstil och upp till 80 personer då den möbleras för middagsservering.

För en helt unik upplevelse är möteslokalen Gyldensteen det givna valet. Gyldensteen är vår vackraste mötes- och bankettlokal som ger en perfekt inramning för alla tänkbara arrangemang. Den dekorativa lokalen med den vackra inredningen rymmer upp till 48 personer vid middagssammankomster, och upp till 40 personer vid möte med teatermöblering.

Lokalen är perfekt för bröllop, banketter, mottagningar och helt enkelt möten i en miljö som saknar motsvarighet i Köpenhamn. Alla lokaler har normal A/V-utrustning, och vid behov av annan utrustning kan den naturligtvis beställas.

Tilläggspaket och övernattning

När du bokar ditt möte kan personalen på Phoenix Copenhagen hjälpa dig genom att erbjuda olika mötespaket där exempelvis lunch/middag och övernattningsmöjligheter kan ingå.

Lunch och middag anordnas på hotellets härliga restaurang von Plessen, och det går även att beställa extra förfriskningar till mötet. Du är välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information på telefon +45 3395 9500 och via e-post: bookphoenix@arp-hansen.dk