Minisemester i Köpenhamn på historiska Hotel Phoenix Copenhagen

Fira minisemester i historisk miljö i Köpenhamn och upplev stadens historiska vingslag!

Phoenix Copenhagen är ett av Köpenhamns mest eleganta och lyxiga hotell, beläget i ett historiskt hus på Bredgade i centrala Köpenhamn.

Byggnadens historia sträcker sig ända tillbaka till 1600-talet, då den inrymde ett exklusivt värdshus som var kungafamiljens – och hela lantadelns – förstahandsval för inkvartering av nobla gäster.

Arp-Hansen Hotel Group övertog fastigheten från det forna kommunistpartiet DKP 1990, och 1991 öppnade Phoenix Copenhagen i helrenoverade lokaler med lyxig, renässansinspirerad inredning

Övernatta i skön renässansstil

Phoenix Copenhagen är ett 4-stjärnigt lyxhotell, med totalt 213 vackra rum, varav 3 sviter och 4 Junior-sviter.

Hotellet är ljust och elegant inrett med inspiration från renässansen. Här finns även ett elegant kafé/bar, Murdoch’s Books and Ale.

Phoenix Copenhagen erbjuder även roomservice, och vår erfarna och duktiga personal står redo att ge dig en lyxig upplevelse.

Boka din minisemester i Köpenhamn här på webbplatsen

Phoenix Copenhagen är tack vare sitt fantastiska läge och sina härliga rum den perfekta utgångspunkten för en minisemester i Köpenhamn. Åk på en romantisk weekendresa, eller ta med barnen, och upplev Danmarks vackra huvudstad och allt som den har att erbjuda.

Phoenix Copenhagens grannar är några av Köpenhamns finaste sevärdheter, bland annat Amalienborg och Marmorkirken. Varuhuset Magasin och härliga Nyhavn ligger också precis om hörnet, så det finns många möjligheter till sightseeing för både kulturellt och historiskt intresserade och de mer shoppingbenägna. Boka din hotellvistelse på Phoenix Copenhagen smidigt och lätt direkt på webbplatsen. Allt som krävs är några klick: välj först datum och sedan vilken typ av rum du vill ha.

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till Phoenix Copenhagen.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner