Minisemester i Köpenhamn på historiska Hotel Phoenix Copenhagen

Fira minisemester i historisk miljö i Köpenhamn och upplev stadens historiska vingslag!

Hotel Phoenix Copenhagen är ett av Köpenhamns mest eleganta och lyxiga hotell i ett historiskt hus på Bredgade i Köpenhamns centrum.

Byggnadens historia sträcker sig ända tillbaka till 1600-talet, då den inrymde ett exklusivt värdshus som var kungafamiljens – och hela landsändens – förstahandsval för inkvartering av nobla gäster

Arp-Hansen Hotel Group övertog huset från det hädangångna kommunistpartiet DKP 1990, och 1991 öppnade Hotel Phoenix Copenhagen i helrenoverade lokaler med lyxig, renässansinspirerad inredning.

Övernatta i skön renässansstil

Hotel Phoenix Copenhagen är ett 4-stjärnigt lyxhotell med totalt 213 vackra rum, därav 3 sviter och 4 juniorsviter.

Hotellet är ljust och elegant inrett med inspiration från renässansen och den franske kungen Ludvig XVI, och vi erbjuder dessutom den eleganta caféet/baren Murdoch’s Books and Ale.

Hotel Phoenix har självklart också rumsservice, och vår kompetenta personal står redo att erbjuda dig en verkligt lyxig upplevelse.

Boka din minisemester i Köpenhamn här på sidan

Hotel Phoenix Copenhagen är tack vare sin fantastiska belägenhet och härliga rum den perfekta utgångspunkten för en minisemester i Köpenhamn. Åk på en romantisk weekendresa, eller ta med barnen, och upplev Danmarks vackra huvudstad och allt som den har att erbjuda.

Hotel Phoenix Copenhagens grannar är också några av Köpenhamns finaste sevärdigheter, bland annat finns här Amalienborg och Marmorkyrkan. Varuhuset Magasin och härliga Nyhavn ligger också precis om hörnet, så det finns många möjligheter till sightseeing för både kulturellt och historiskt intresserade och de mer shoppingbenägna. Boka din hotellvistelse på Hotel Phoenix Copenhagen enkelt och bekvämt direkt på sidan – välj bara vilka datum du vill övernatta på hotellet och vilken typ av rum du önskar dig. Allt som behövs är ett fåtal klick.

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till Hotel Phoenix Copenhagen.