Åk på en romantisk weekend…

På Hotel Phoenix Copenhagen kan ni låta romantiken ta över helt. Det eleganta 4-stjärniga lyxhotellet ligger på en av Köpenhamns bästa adresser och är inrett i vacker, romantisk stil med inspiration från Ludvig XVI:s tid.

Hotellets lobby är inbjudande med sin vita marmor och rummen ger hög komfort, bland annat tack vare sin vackra inredning, lyxiga sängar och badkar i badrummen.

Hotel Phoenix Copenhagen är utan tvivel ett av Köpenhamns mest romantiska hotell, och ett givet val för bröllopsfesten, bröllopsnatten eller en riktigt romantisk helg.

… och låt romantiken blomma i Köpenhamn

Köpenhamn är tack vare sina många små gator, gränder och kanaler en otroligt pittoresk och romantisk stad.

Ta en tur ut till Christianshavn och promenera längs Christianshavns kanal, där några av Köpenhamns äldsta hus är belägna. Eller ta en romantisk promenad i en av stadens många vackra parker – till exempel Kongens Have eller Østre Anlæg i centrala Köpenhamn eller runt den gamla fästningen Kastellet mellan centrala Köpenhamn och Østerbro.

Köpenhamn är helt enkelt härligt året runt, och varje årstid bjuder på unika möjligheter till romantiska upplevelser. Njut av utelivet under sommaren och ordna med picknick i någon av stadens parker, eller varför inte ge er av till skogen eller stranden, båda går att nå på bara en halvtimme med tåget från Köpenhamns centrum.

Vintertid är Köpenhamn upplyst av vackra dekorationer och stadens skridskobanor öppnar under november månad. Spänn på er skridskorna och njut av en dag tillsammans ute på isen och avnjut lunchen på en av stadens många caféer eller restauranger.

Ni kan förstås också välja att lägga en dag på shopping, och även här har Köpenhamn mycket att erbjuda vad gäller mode och design.

Boka rum på Hotel Phoenix online

Boka rum på Hotel Phoenix Copenhagen och njut av en romantisk helg i Danmarks vackra huvudstad. Boka ett vanligt Dubbelrum, ett Superior- eller Executive-rum eller avnjut den absoluta lyxen i en Svit eller Juniorsvit.

Kontakta oss på +45 3395 9500 eller phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk, om du vill ha mer information.