Åk på en romantisk weekend…

På Phoenix Copenhagen kan ni ge romantiken fritt utlopp. Det eleganta 4-stjärniga hotellet ligger på en av Köpenhamns bästa adresser och är inrett i vacker och romantisk stil.

Hotellets lobby är inbjudande i vit marmor, och rummen erbjuder hög komfort med vacker inredning, lyxiga sängar och badrum med badkar.

Phoenix Copenhagen är ett av Köpenhamns mest romantiska hotell – ett givet val för exempelvis bröllopsnatten eller en verkligt romantisk weekend.

… och låt romantiken blomma i Köpenhamn

Köpenhamn är med sina många små gator och gator och kanaler en mycket pittoresk och romantisk stad.

Besök Christianshavn och promenera längs Christianshavns kanal, där några av Köpenhamns äldsta hus ligger. Eller ta en romantisk promenad i en av stadens många vackra parker – till exempel Kongens Have eller Østre Anlæg i centrala Köpenhamn eller runt den gamla fästningen Kastellet mellan centrala Köpenhamn och Østerbro.

Köpenhamn är helt enkelt härligt året runt, och varje årstid bjuder på unika möjligheter till romantiska upplevelser. Njut av utelivet under sommaren och ordna med picknick i någon av stadens parker, eller varför inte ge er av till skogen eller stranden, båda går att nå på bara en halvtimme med tåg från Köpenhamns centrum.

Vintertid är Köpenhamn upplyst av vackra dekorationer och stadens skridskobanor öppnar under november månad. Spänn fast skridskorna och njut av en dag tillsammans på isen och ät lunch på en av stadens många läckra kaféer eller restauranger.

Ni kan också välja att ägna en dag åt shopping, och även här kan Köpenhamn erbjuda många möjligheter inom mode och design.

Boka rum på Phoenix Copenhagen online

Boka rum på Phoenix Copenhagen och njut av en romantisk hotellweekend i Danmarks vackra huvudstad. Boka ett Standard-dubbelrum, ett Superior- eller Executive-rum eller njut av den ultimata lyxen i en svit eller Junior-svit.

Boka din hotellvistelse på Phoenix Copenhagen smidigt och lätt direkt på webbplatsen. Allt som krävs är några klick: välj först datum och sedan vilken typ av rum du vill ha. Du får även gärna kontakta oss på +45 3395 9500 eller phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk om du vill ha mer information. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till Phoenix Copenhagen.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner