Lyxweekend i Köpenhamn

Skäm bort dig själv, din partner eller hela familjen med en lyxweekend i Köpenhamn. Det finns massor att uppleva i Köpenhamn, vare sig du är intresserad av konst, shopping eller helt enkelt vill leva livet ackompanjerad av god mat och en härlig känsla. Boka rum på Phoenix Copenhagen i centrala Köpenhamn för en garanterat lyxig vistelse.

Skäm bort dig själv i den danska huvudstaden

Behöver du själv eller dina nära och kära skämmas bort lite extra med en weekend i Köpenhamn, då är förmodligen Phoenix Copenhagen rätt val. Här hittar du nämligen överdådiga, lyxiga rum och diskret service på en av Köpenhamns bästa adresser. Phoenix Copenhagen är ett traditionsrikt hotell vars historia går flera hundra år tillbaka i tiden – redan i slutet av 1600-talet brukade kungafamiljen och adeln inhysa sina viktigaste gäster i huset, och det har varit i bruk ända sedan dess. Arp-Hansen Hotel Group övertog huset 1990, och 1991 öppnades hotellet i den form vi känner det idag, med lyxiga rum i renässansstil. Boka ett härligt rum – eller till och med en svit om du vill skämma bort dig själv maximalt – och njut av en lyxig weekend i Köpenhamn.

Upplevelser i Köpenhamn

Phoenix Copenhagen ligger på Bredgade, en av Köpenhamns bästa och mest exklusiva adresser. Amalienborg och Marmorkirken ligger alldeles i närheten och är klart värda ett besök. Är du intresserad av konst och design är kvarteren runt Bredgade och Store Kongensgade speciellt intressanta eftersom en mängd spännande gallerier, design- och konsthantverksbutiker ligger här. Söker du en musikalisk upplevelse ligger två av Danmarks absolut främsta kulturinstitutioner strax intill – Det Kongelige Teater och den gamla operan ligger bara några minuters promenad från Phoenix Copenhagen. Båda två erbjuder året runt stora musikaliska upplevelser.