Lyxweekend i Köpenhamn

Skäm bort dig själv, din partner eller hela familjen med en lyxweekend i Köpenhamn. Det finns massor att uppleva i Köpenhamn, vare sig du är intresserad av konst, shopping eller helt enkelt vill leva livet ackompanjerad av god mat och en härlig känsla. Boka rum på Hotel Phoenix i Köpenhamns centrum för att garanterat få en lyxig vistelse.

Skäm bort dig själv i den danska huvudstaden

Behöver du eller dina närmaste skämmas bort lite grann under en weekend i Köpenhamn, då är Hotel Phoenix Copenhagen förmodligen det rätta valet. Här hittar du nämligen överdådiga, lyxiga rum och diskret service på en av Köpenhamns bästa adresser. Phoenix Copenhagen är ett traditionsrikt hotell vars historia går flera hundra år tillbaka i tiden – redan i slutet av 1600-talet brukade kungafamiljen och adeln inhysa sina viktigaste gäster i huset, och det har varit i bruk ända sedan dess. Arp-Hansen Hotel Group övertog huset 1990, och 1991 öppnades hotellet som i dag är så välbekant för sina luxuösa rum i renässansstil. Boka ett härligt rum – eller till och med en svit om du vill skämma bort dig själv maximalt – och njut av en lyxig weekend i Köpenhamn.

Upplevelser i Köpenhamn

Hotel Phoenix Copenhagen ligger på Bredgade, en av Köpenhamns bästa och mest exklusiva adresser. Amalienborg och Marmorkyrkan ligger alldeles i närheten och är klart värda ett besök. Är du intresserad av konst och design är kvarteren runt Bredgade och Store Kongensgade speciellt intressanta eftersom en mängd spännande gallerier, design- och konsthantverksbutiker ligger här. Söker du en musikalisk upplevelse ligger två av Danmarks absolut främsta kulturinstitutioner nära intill – Det Kongelige Teater och Operan ligger bara några minuters promenad från Hotel Phoenix, och bägge två bjuder året runt på stora musikaliska upplevelser.