Varför bo på ett 4-stjärnigt hotell?

Vill du uppleva en vistelse i en härligt luxuös omgivning i hjärtat av Köpenhamn och uppvaktas av kompetent hotellpersonal som gör sitt absolut bästa för att ge dig god service? En eller flera nätter på det 4-stjärniga hotellet Phoenix Copenhagen är en upplevelse som å det varmaste kan rekommenderas både privatresenärer, företagsresande och till den helt unika upplevelsen som t.ex. ett bröllop eller en bankett kan bli.

Få en unik upplevelse på Phoenix Copenhagen

Phoenix Copenhagen är ett 4-stjärnigt hotell med totalt 206 vackra rum och sju eleganta sviter för en extra exklusiv touch. Alla rum och sviter är ljusa och vackert inredda. Phoenix Copenhagen har en lång historia som går flera hundra år tillbaka, och hotellet var under många år adelns och kungafamiljens förstahandsval för inkvartering av nobla gäster. Efter omsorgsfull restaurering återuppstod hotellet som den sägenomspunna fågel Fenix 1991 med en stil som är helt trogen byggnadens historiska rötter. På Phoenix Copenhagen är servicenivån hög, och vår personal uppmärksammar minsta detalj och lägger sig vinn om att uppfylla gästernas önskemål. Därför kan du alltid känna dig säker på att få en luxuös upplevelse på Phoenix Copenhagen.

Phoenix Copenhagen ligger i Köpenhamns centrum

När du bor på Phoenix Copenhagen bor du både lyxigt och centralt. Hotellet ligger en historisk byggnad på Bredgade – mitt i Köpenhamns mest exklusiva kvarter och bara några få minuters promenad från bland annat Kongens Nytorv, Nyhavn och Amalienborg. Bredgade är en väldigt vacker gata där du bland annat hittar Marmorkirken – ett av Köpenhamns landmärken – och Bredgade löper dessutom ned till Kongens Nytorv där du hittar Det Kongelige Teater och Nyhavn. Det finns även goda shoppingmöjligheter i området som lockar med såväl internationella exklusiva märken som mindre danska designbutiker.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner