Hotell i Köpenhamns centrum

Arp-Hansen Hotel Group äger Köpenhamns mest eleganta och centralt belägna hotell, och vart och ett av hotellen har sin egen utpräglade karaktär så att du kan välja det som passar dig bäst. På alla våra hotell finns kompetent personal som står redo att erbjuda dig en god hotellvistelse, och de svarar gärna på frågor om hotellet och om Köpenhamn.

Välj det luxuösa Hotel Phoenix Copenhagen i hjärtat av Köpenhamn

Väljer du att bo på det luxuösa Hotel Phoenix Copenhagen får du garanterat en hotellvistelse av absolut toppkvalitet. Hotellet ligger i ett elegant rokokohus från 1700-talet på Bredgade mitt i Köpenhamn, och det är närmast omöjligt att hitta ett hotell med ett mer centralt läge än Hotel Phoenix, som ligger ett stenkast från bl.a. Amalienborgs slott, Kongens Nytorv, Nyhavn och Det Kongelige Teater. Hotel Phoenix Copenhagen är ett 4-stjärnigt lyxhotell med totalt 213 vackra rum, därav tre sviter och fyra juniorsviter. Hotellets lobby har en exklusiv inredning helt i stil med det övriga hotellet och med inspiration från Ludvig XVI, och rummen är lyxigt inredda med kristallkronor och badrum i marmor. Allt detta i kombination med hotellets höga servicekvalitet gör hotellvistelsen till något utöver det vanliga. Därför: välj Hotel Phoenix Copenhagen om du vill ha en luxuös hotellvistelse på Köpenhamns bästa adress!

Boka hotell i Köpenhamn här på sidan

Du kan enkelt och smidigt boka rum på Hotel Phoenix Copenhagen direkt på sidan – allt du behöver göra är att välja vilken dag du vill checka in och ut i onlinekalendern, och under nästa steg kan du välja typ av rum baserat på dina önskemål. Du kan även välja något av hotellets erbjudanden, t.ex. romantikpaketet för dig och din partner eller Tivolipaketet där också en entrébiljett till nöjesparken Tivoli ingår. Om du vill ha mer information är du välkommen att kontakta oss på tel. +45 3395 9500 eller via e-post: phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen!