Hotell i Köpenhamns centrum

Arp-Hansen Hotel Group äger Köpenhamns mest eleganta och centralt belägna hotell som alla har sin egen utpräglade karaktär så att du kan välja det som passar dig bäst. På alla våra hotell finns kompetent personal som står redo att erbjuda dig en god hotellvistelse, och de svarar gärna på frågor om hotellet och om Köpenhamn.

Välj lyxiga Phoenix Copenhagen i hjärtat av Köpenhamn

Väljer du att bo på lyxiga Phoenix Copenhagen får du garanterat en hotellvistelse av absolut toppkvalitet. Hotellet ligger i ett elegant rokokohus från 1600-talet på Bredgade mitt i Köpenhamn. Det går nästan inte att hitta ett hotell med ett mer centralt läge än Phoenix Copenhagen som ligger bara ett stenkast från bl.a. Amalienborg Slot, Kongens Nytorv, Nyhavn och Det Kongelige Teater. Phoenix Copenhagen är ett 4-stjärnigt hotell med totalt 213 vackra rum, därav tre sviter och fyra Junior-sviter. Hotellets lobby är exklusivt inredd och avspeglar hotellets extravaganta stil. Rummen är lyxigt inredda med kristallkronor och badrum i marmor. Allt detta i kombination med hotellets höga servicekvalitet gör hotellvistelsen till något utöver det vanliga. Därför: välj Phoenix Copenhagen om du vill njuta av en lyxig hotellvistelse på Köpenhamns bästa adress!

Boka hotell i Köpenhamn här på sidan

Du kan enkelt och smidigt boka rum på Phoenix Copenhagen direkt här på webbplatsen. Börja bara med att välja vilken dag du vill checka in och ut i onlinekalendern och välj sedan önskad typ av rum i nästa steg. Du kan också välja något av hotellets erbjudanden, till exempel Romance-paketet för dig och din partner. Kontakta oss om du vill ha mer information. Ring +45 3395 9500 eller mejla till phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen!