Service i världsklass på exklusivt hotell i Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group äger 12 hotell i Köpenhamns centrum, bland dem ett av Köpenhamns mest exklusiva hotell – det 4-stjärniga lyxhotellet Phoenix Copenhagen på Bredgade. Hotellet har ett av stadens absolut bästa lägen med Amalienborg och Det Kongelige Teater som grannar. På Hotel Phoenix får du en garanterat lyxig vistelse, och vår kompetenta personal står redo att ge dig en god upplevelse, oberoende av om du är på affärsresa eller reser privat. Läs mer om det luxuösa hotellet här på sidan.

Hotel med historiska anor

Hotell Phoenix historia inleds redan i slutet på 1600-talet, och huset har under årets lopp använts för många olika ändamål. Redan från början fungerade huset på sätt och vis som en form av hotell i och med att kungahuset och adelsfamiljerna lät sina viktigaste gäster bo här. Under andra världskriget övertogs huset av tyskarna, och efter kriget slog sig de danska kommunisterna ned i huset. Arp-Hansen Hotel Group köpte huset 1990, och året därefter öppnades Hotel Phoenix, som det i dag kallas. Det exklusiva Hotel Phoenix är inrett i renässansstil inspirerad av det franska slottet Versailles och Louis XVI. Hotellet har 213 rum, varav tre sviter och fyra juniorsviter. Hotellet har dessutom två bra restauranger samt mötes- och konferenslokaler med plats för upp till 110 deltagare.

Hotel Phoenix – både för arbete och fritid

Hotel Phoenix är det givna valet om du söker en exklusiv hotellupplevelse. Oberoende av om du besöker Köpenhamn i arbetet eller privat garanterar vår personal på Hotel Phoenix dig en hotellupplevelse av högsta kvalitet. Beställ din hotellvistelse online direkt här på sidan med bara ett fåtal klick – det hela går snabbt och enkelt. Du kan också beställa olika mötespaket och allt du kan tänkas behöva för en konferens eller ett möte. Du är välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information på telefon +45 3395 9500.