Service i världsklass på exklusivt hotell i Köpenhamn

Arp-Hansen Hotel Group äger flera hotell i centrala Köpenhamn, bland annat ett av Köpenhamns mest exklusiva hotell – det 4-stjärniga hotellet Phoenix Copenhagen på Bredgade. Hotellet har ett av stadens absolut bästa lägen med Amalienborg och Det Kongelige Teater som grannar. På Phoenix Copenhagen får du en garanterat lyxig vistelse, och vår skickliga och erfarna personal står redo att ge dig en fantastisk upplevelse, oberoende av om du besöker oss i jobbet eller som turist. Läs mer om det luxuösa hotellet här på sidan.

Hotell med historiska anor

Phoenix Copenhagen historia inleds redan i slutet av 1600-talet, och huset har under årens lopp använts för många olika ändamål. Redan från början fungerade huset på sätt och vis som en form av hotell i och med att kungahuset och adelsfamiljerna lät sina viktigaste gäster bo här. Under andra världskriget övertogs huset av tyskarna, och efter kriget slog sig de danska kommunisterna ned i huset. Arp-Hansen Hotel Group köpte huset 1990, och året därefter öppnades Phoenix Copenhagen i den form vi känner det i dag. Exklusiva Phoenix Copenhagen bjuder på en extravagant och charmig inredning i historisk miljö. Hotellet har 213 rum, varav tre sviter och fyra juniorsviter. Hotellet har dessutom två bra restauranger samt mötes- och konferenslokaler med plats för upp till 110 deltagare.

Phoenix Copenhagen – för både arbete och fritid

Phoenix Copenhagen är det givna valet om du söker en exklusiv hotellupplevelse. Oavsett om du besöker Köpenhamn i jobbet eller som turist garanterar personalen på Phoenix Copenhagen att du får en hotellupplevelse av högsta kvalitet. Beställ din hotellvistelse online direkt här på sidan med bara ett fåtal klick – det hela går snabbt och enkelt. Du kan också beställa olika mötespaket och allt du kan tänkas behöva för en konferens eller ett möte. Det går bra att kontakta oss om du vill ha mer information. Ring +45 3395 9500.