Övernattning i Köpenhamns centrum

Arp-Hansen Hotel Group äger några av Köpenhamns bäst belägna hotell. Ett av Köpenhamns absolut bästa hotell är Hotel Phoenix Copenhagen, som ligger mitt i Köpenhamns hjärta. Hotellet ligger i en historisk byggnad som stammar från slutet av 1600-talet, och redan då användes hotellet som exklusiv övernattningsbostad för kungligheternas och adelsmännens viktigaste gäster. Arp-Hansen övertog huset 1990, och ett år därefter stod Hotel Phoenix Copenhagen klart för att ta emot gäster. Läs mer om hotellet och dess närmaste omgivningar här på sidan.

Hotel Phoenix Copenhagen – ett exklusivt val

Hotel Phoenix Copenhagen är ett av Köpenhamns lyxigaste hotell. Hotellet är klassat som ett 4-stjärnigt lyxhotell och har en exklusiv inredning inspirerad av det parisiska renässansslottet Versailles och kung Ludvig XVI:s tid. Hotel Phoenix Copenhagen inrymmer totalt 213 rum som alla är ljust och elegant inredda med badrum i marmor, som i de allra flesta fall också har ett badkar. Phoenix Copenhagen erbjuder självklart rumsservice, och hotellets kompetenta personal står redo att hjälpa till med råd och tips som gör din vistelse i Köpenhamn ännu härligare.

Utforska Köpenhamns centrum

Området omkring Hotel Phoenix Copenhagen är fyllt av kultur, sevärdigheter och några av Köpenhamns bästa shoppingmöjligheter. Hotellet ligger på Bredgade, som är fylld av bland annat gallerier, designbutiker och antikvitetshandlare. Phoenix Copenhagen är nästintill granne med både Amalienborg, det Kongelige Teater och Marmorkyrkan som alla är väl värda ett besök. Varuhuset Magasin ligger också i närheten av Hotel Phoenix, och gågatan Strøget finns även denna på nära håll. Behöver du en andningspaus mitt i den brusande storstaden kan du hitta lite lugn i någon av stadsparkerna, Kongens Have, Fælledparken eller Østre Anlæg, där du också hittar Köpenhamns gamla citadell Kastellet. Boka din övernattning på Hotel Phoenix Copenhagen och njut lite extra av din vistelse i Danmarks vackra huvudstad.